Ahoj Zuzika, smies, jasne, ved na to tu piseme. V prvom rade asi ako mnohe s velkostou, aj ked je to diskutabilne... Ja deti este nemam, vzdy som tuzila po velkych prsiach, a tak teda nepatrim k tym, ktorym ide hlavne o pekny dekolt, resp. mat prsia krasne ako pred kojenim. Co ma ale mrzi, ze som sa strasne nechala ovplyvnit nazorom doktora, kedze som chcela povodne anatomy, vzhladom na to, ze prsia som mala same o sebe okruhle a tak som to nechcela este viac zvyraznovat, doktor mi nahovoril, ze anatomy nie, ze pre mna su zbytocne, lebo by museli ist spodom, ze ich nemam ovisnute, atd. Teraz, ale davam za pravdz tym, co pisali, ze lepsie je spodom, jazvy by takmer vobec nebolo vidno, ja jazvy nemam rovnake ani rezane ani dlzkou ani smerom, proste ako prislo.. Verim, ze su doktori, ktori svoju pracu robia nielen dlho ale hlavne zodpovedne a precizne, nie uz len ako cisty biznis. A fakt ma stve, ze ked si to zena plati, nech doktor ochotne vypocuje jej predstavy a nerobi to ako pasovku, kde zyvsok konzultacky odkruti sestricka. Bola som hlupa, unahlena, tuziaca po prsiach, bez dosledneho uvazenia.. Asi tolko, nevravim, ze je to uplne zle, ale teraz viem, ze to mohlo byt k vacsej spokojnosti. A to sa cudujem, ze ked som mala z toho taky strach, cca 3 roky som sa rozhodovala, a nakoniec som to takto lahkomyselne odflakla. Vela stastia vsetkym!