Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

No vidis, a mnohe to tu spominaju len tak mimo rec ako samozrejmost. Som len 6 tyzdnov po, nielen fyzicky ale aj psychicky je este vsetko cerstve, takze sa tym teraz nechcem zaoberat, prave naopak, pustit to na cas z hlavy, lebo uz mi z toho klape ako nad vsetkym rozmyslam.

karla

Sjuzi, uplne chapem, ja by som tiez setrila, ale mat potom styri jazvy? Baby, ja som fakt nevedela, ze sa to musi opat spodom.. Hlupa hus, ani ma to nenapadlo, myslela som, ze ked idu dnu cez podpazusie, pojdu tade bez problemov aj von. A myslim, ze doktor ma na to mohol upozornit..

karla

Ahoj Zuzika, smies, jasne, ved na to tu piseme. V prvom rade asi ako mnohe s velkostou, aj ked je to diskutabilne... Ja deti este nemam, vzdy som tuzila po velkych prsiach, a tak teda nepatrim k tym, ktorym ide hlavne o pekny dekolt, resp. mat prsia krasne ako pred kojenim. Co ma ale mrzi, ze som sa strasne nechala ovplyvnit nazorom doktora, kedze som chcela povodne anatomy, vzhladom na to, ze prsia som mala same o sebe okruhle a tak som to nechcela este viac zvyraznovat, doktor mi nahovoril, ze anatomy nie, ze pre mna su zbytocne, lebo by museli ist spodom, ze ich nemam ovisnute, atd. Teraz, ale davam za pravdz tym, co pisali, ze lepsie je spodom, jazvy by takmer vobec nebolo vidno, ja jazvy nemam rovnake ani rezane ani dlzkou ani smerom, proste ako prislo.. Verim, ze su doktori, ktori svoju pracu robia nielen dlho ale hlavne zodpovedne a precizne, nie uz len ako cisty biznis. A fakt ma stve, ze ked si to zena plati, nech doktor ochotne vypocuje jej predstavy a nerobi to ako pasovku, kde zyvsok konzultacky odkruti sestricka. Bola som hlupa, unahlena, tuziaca po prsiach, bez dosledneho uvazenia.. Asi tolko, nevravim, ze je to uplne zle, ale teraz viem, ze to mohlo byt k vacsej spokojnosti. A to sa cudujem, ze ked som mala z toho taky strach, cca 3 roky som sa rozhodovala, a nakoniec som to takto lahkomyselne odflakla. Vela stastia vsetkym!

ruzena

Vdaka za uprimne odpovede, doteraz som mala pocit, ze len ja to tak zle znasam. Tiez sa mi tazsie dycha, casto mam pocit, ze mam malo kyslika. Dnes som mala zas cely den horucku, naposledy 38,6. Teraz na vecer mi je fajn a houcku konecne nemam, ale neviem ci nie len preto, ze som si dala liek na znizenie horucky. Uvidim, co bude zajtra, ak bude zase horucka, zavolam lekarovi a pojdem tam ak bude treba. Dufam, ze nebudu ziadne komplikacie.

vera007

nikaoo,ladybug..sory,ze az teraz pisem.
Dr.sa bal infekcie,pre ujasnenie..vyhodila sa mi vyrazka..neviem z coho,myslim si ze ked som vysadila antikoncepciu,alebo neviem s coho ale predtym som to nemala..myslela som,ze ak mi to prelepy,tak nebude problem ale bol,nedalo sa to.Isla som tam s mindrakami,ze to tam mam a este sa op nekonala..bola som stoho hotova..nic mi v zivote nevychadza...