Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzka24

zuzana123,
mna to caka tak o mesiac,ked pojde vsetko dobre,tak dufam,ze ta bolest bude tiez taka ako pises.nech ti to rychlo prejde a uz sa len tes!:))

zuzana123

Ahojte dievcata tak uz som potom vcera som to mala o 9 rano. Citim velke tlaky v prsiach pripomina mi to velku svalovicu akoby som robila strasne vela klikov. Na moje prekvapenie sa to vsak da prezit s tabletkami proti bolesti. Inac som tiez dost otapena po narkoze ale zatial to znasam v pohode.

bianocka

olinaaa
napíš mi prosím e-mailovú adresu alebo mi rovno napíš na vzducholod@zoznam.sk
budem rada ked si budeme moct takto pokecat.teraz musím íst malej pre lieky a potom pre malého do MŠ a možme písať. ako sa cítiš dnes?

ajina

Viktoria6969,ahoj,ja mam 2mesiace od operacie.Pomoc som mala 2tyzdne,mala som dost velke bolesti a fakt by som sa o malu,mala vtedy rok a pol,nedokazala postarat.Hlavne to dvihanie na ruky bolo komplikovane aj po tych 2tyzdnoch,ale da sa to potom uz zvladnut.Maj sa.

Olinaaa

Bianocka, narkozy som sa bala jak slak. Napadali ma hluposti ci sa zobudim a podobne. Ale bolo to ok, dali mi inekciu a za minutku som zaspala a prebudila som sa akoby na 5sekund. Neverila som ze uz mam po tom. Ked som sa po 2 hodinach napila, ostalo mi tazko, ale dali mi hned infuzku aby som nahodou nezvracala, tazke to bolo hned fajn. Este som ich nevidela, len tak ked som lezala na kontrole. Nekukam si na ne cez tu prisernu podprsenku :) Zatial neviem ci som spokojna, snad ano. Ak chces, napis mail, mozeme pokecat.

Laura S

emili

nizky profil ti robi prsia viac do stran, vysoky ti ti urobi prsia do vysky. Stredny je nieco medzi tym. Vsetko zavisi od toho, ake prsia chces mat. Anatomy vypadaju uplne prirodzene, maju tvar ako prirodzene prsia, akruhle implantaty maju tvar zemle a nevyzeraju velmi prirodzene. Ale niekorym zenam sa prave take, neprirodzene vyzerajuce prsia pacia.
Ale pri mensich velkostiach, vie doktor voperovat okruhly implantat tak, ze vyzera na nerozoznanie od anatomickeho. Vrchnu cast implantatu vlozi pod sval, ten ho zvrchu stlaci a tak posobi prirodzene.
Ja mam anatomy vysoky profil a som maximalne spokojna.

renata27

ladybug001,

ja budem mat vo stvrtok mesiac po opke a uz sa citim dobre, jazdim autom, spavam na boku. A to som min. tyzdne bola kontrole so strachom, ze co sa deje...lebo som mala lavy prsnik jak kamen a pravy ma sklbal, uplne mi v nom trhalo. Tiez ma tu utesovali, a som fakt rada, ze som robila plany poplach. Kazda to znasame inak, aj sa rozne zotavujeme...ved nie je sa co cudovat, telo to stale prijima.

Pekny den a drzte sa

viktoria6969

Dobrý deň!
Ja by som mala otázku pre tie dámy,ktoré sú po operácii a staraju sa o malé dieťa.Ja mam 2 ročného syna a neviem si predstaviť ako by som zvládla jeho každodennú výchovu po zákroku. Viete mi poradiť na ako dlho si mám zaobstarať pomoc?Ďakujem a veľa úspechu!!