Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Karolinnka

biblinka28 no nemensili mi ich, praveze mi ich dvihli a tym padom maju pekny tvar a vyzeraju opticky vacsie lebo su dvohnute tak ako v podprde ...

ladybug001

dorina: dnes mám nejaký blbý deň. tiež cítim tlak v strede (odkedy mi dr povedal, že ho tam môžem cítiť :) lebo tam je to narezané). dnes mi strašne vadí tá podprda, stále mám husaciu kožu... tak som si ju na chvíľu zložila a celá som sa pod ňou poumývala,ale aj tak to moc nepomohlo :(
som dnes aj šoférovala, ale ešte to nechám tak. mám automat, ale moje auto je dosť veľké a silné, takže to ide dosť ťažko. nechám sa ešte chvíľu voziť :P

zuzana123

Dakujem vam za povzbudive slova dievcata, rada by som prispela k tym fotkam len neviem tu adresu, na ktoru ich mam poslat. Viem, ze to ide teba Livaa. Ak mi to posles tak o par tyzdnov pribudnu aj moje fotocky.

Livaa

dorina29
ja som bola na usg prsnikov 3 mesiace po nakolko som mala pred opkou cystu a v pohode,na papieri mal dr. napisane ze mam implantaty,aj ich pekne videl a vobec vysetreniu neprekazalo ze ich mam

Livaa

olinaa
jeej moja prepac,nejako som to prehliadla nakolko som nemala vela casu na forum. Tak vitaj medzi nami a hlavne nech sa zotavis coskoro a bez nejakych komplikacii,ide o to aby si bola spokojnaaa :-) tesim sa na fotecky,casom:-) inak zvladas to a co spanie,neboli Ta chrbat?

dorina29

Baby,mam otazocku :-))) zas :-))
Ak mam ist na RTG alebo USG,je to mozne bez komplikacii ak mam implantaty??? Ladybug ako sa majkas? Ja tiez citim tlak hlavne v strede a sem tam trhanie...ale uz ok :-) Pracujem od rana do 16-ej a ok :-))

ladybug001

ďakujem za povzbudenie, už aby tých 6 týždňov prešlo a odložila som tú hroznú podprsenku. dnes mám pocit, že vyskočím z kože, už ma strašne všetko pod ňou škriabe :( som ešte len 2 týždne po.
viktoria - ja som mala pomoc 12 dní, od 13.dňa som s malou už sama, má 16 mesiacov. na ruky ju nezdvíham vôbec, len ju postavím ak spadne alebo do postele. už si zvykla, vždy sa teší keď príde muž večer z roboty a nosí ju na rukách :) a to mám ešte 4 a pol ročnú dcéru. dá sa to zvládnuť, pri 2-ročnom určite.

zuzka24

Laura,
juuuj,urcite to bude zo zaciatku zvlastny pocit,ved..teraz som len taka mini zena:))zatial si to vobec neviem predstavit,no verim,ze budem spokojna.asi po akom case sa na seba budem moct pozriet?lebo zrejme budem musiet nosit ten korzet stale isty cas ze??ach.

Livaa

zuzana 123
blahozelam a prajem skore zotavenie bez komplikacii :-) prve dni su dost blbe ale kazdym dnom Ti bude lepsie,dufam ze potom prispejes fotkamy :-)