Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

klaudiaKE

v Chirmede ti vedia zabezpecit predoperacne vysetrenia. Stoji to cca 2000SK. Mne robil predoperacne vysetrenia moj obvodny lekar, ale Chirmed mi vybavil USG.V den operacie som isla najskor na USG, je to blizko Chirmedu v starej nemocnici, doktorka ma hned zobrala a s vysledkom som isla do Chirmedu. Tam som im za to zaplatila asi 200SK.

Laura S

zuzka24

jazva sa mi krasne hoji, este je viditelna, ved som este kratko po operacii, ale po prvej operacii mi jazva po case krasne zmizla, musela som sa poriadne pozriet, aby som ju videla:o)
Nedavala som si na nu nic, je to podla mna zbytocne. Viaceri lekari mi povedali, ze vsetky tie masticky a silikonove platky na jazvy su v podstate reklamny tah, iba na tom vyrobcovia zarabaju, ze jazva sa ti rovnako krasne zahoji aj bez nich.
Doktor mi hovoril pripad, ze jedna zena si nechala u neho operovat viecka a na jazvy si kupila silikonove platky a vraj je to rozleptalo jazvu tak, ze to vyzeralo hrozne.
Takze ja tvrdim, treba to nechat tak, ono sa to same zahoji.

zuzka24

Laura,
no,samozrejme treba nieco obetovat,ked chceme byt pekne..nevadi,prezijem to.jazva ti ostala viditelna?alebo zmizne po case?davala si si nieco na to?

zuzka24

KLaudia-ke,
ahoj,tak som pochopila,ze ides tam kam ja.ja si davam okruhle,vysoky profil,350ml.vysetrenia som si robila cez nich,pretoze mam dost malo casu na vybavovanie to cez svojich lekarov.doktor a velmi nepozdaval ani mojej polovicke,vraj ako keby bol po nocnej:))tiez toho vela neporozpraval,ale co ma on rozpravat?ja som sa opytala co som chcela vediet a bezne im tam este telefonujem,lebo nieco menim,pytam sa atd.cena je rozdielna -okruhle su lacnejsie,anatomic.o cosi drahsie-rozdiel asi 10tis.keby si si dala okruhle,stredny profil,napln...neviem aku-60tis.pred operaciou potrebujes USGprsnikov a predoperacne interne vys.-u svojho obvodneho lekara si to vybavis.keby si si dala robit u nich vysetrenia,myslim,ze sa za to priplaca 2000sk.este sa aj tak chystam zajst k nim...tiez som rozmyslala,ze vydrzim do septembra,ze leto si uzijem,ale uz nevydrzim:))tak idem buduci mesiac:))

Livaa

klaudiaKe
ja som sla na predoperacne kde mi povedal dr. Usg mi vybavila sestricka do FNLP a interne som sla so sestrickou blizo Chirmedu. Samozrejme ze som si to musela zaplatit. Ja som bola pred rokom,si sa mala spytat ci to vedia zabezpecit,alebo si to mas sama vybavit u obvodnej. Skus tam zavolat sestricka Ti povie co a ako.

Laura S

zuzka24

antieroticku stahovaciu podprsenku budes musiet nosit, ale obcas si ju mozes dat nachvilu dolu.Ja som si ju vzdy dala dolu kym som sa osprchovala a potom mi ju mamina rychlo oprala a dala vysusit na radiator, aby som si ju mohla obliect. Niekedy som si ju nachvilu vyzliekla len tak, aby som si obzrela prsia. Prvych 10 dni som ju nedavala dolu vobec, iba som si ju nachvilku rozopla, lebo som bola zvedava, ake mam prsia:o) Po operacii som bola rada, ze ju mam, lebo mi poriadne stahovala prsia a tak som ani necitila, ze ich mam :o) Ale casom, ked mi zmizol opuch a podprsenka sa trochu roztiahla, som mala pocit, ze mi uz nedrzi prsia, ze mi je velka a tak som ju prestala nosit ( po prvom zvacseni 300ml ), davala som si ju uz iba na noc.
Po druhom zvacseni - 600ml som ju nosila poctivo 8 tyzdnov a ked sa mi roztiahla a nedrzala prsia tak pevne, doktor mi dal stahovaci pas. To je super vec, prsia nadherne stiahne a vobec sa nehybu a sama si nastavis, ako silno ta ma stiahnut. 600ml je predsa vaha a ked sa mi hybali, nebol to prijemny pocit.

ladybug001

btw, mám magio a je tam jeden kanál, volá sa "E!" a každý večer tam chodí program "Dr. 90210" - program o plast.op najlepších am. plast. chirurgov. niekedy je to dosť zaujímavé, hlavne vtedy keď tam príde žena kt. si dá spraviť liposukcie vnútornej, vonkajšej strany stehien, bokov, potom augmentáciu zadnice a ešte si dá zdvihnuť prsia - naraz! ak máte možnosť, niekedy si to pozrite :)

ladybug001

karolinnka: keď som minule pozerala dokument o plastike, kt. si ty podstúpila a dr hovoril, že je to zvláštne, ale pacientky po tomto zákroku nič nebolí, tak som neverila... ale teraz keď to píšeš tak už tomu úplne verím :)))

KlaudiaKE

AHOJTE..
Zuzka24 ano som z KE :-) uz podla nicku. ale este nemam PO. este sa len chystam

dnes som bola na konzultacke.. vsetko prebehlo ok, ludi tam bolo jak na pase. prisli , odisli, prisli, odisli.. vkuse niekto cakal v tej prijmacej miestnosti :) normalne som bola az v soku kolko ludi sa chodi vylepsovat :-)))
Kecala som s Dr.K .. mojmu muzovi sa zdal taky ze vela toho nepovedal a nic neporadil, len foto ukazal, no mne sa to zdalo aj dost kedze uz dlhsie surfujem a citam, tak som vedela o com to cele je :-) a velmi radit ani netrebalo. Co sa tyka co mi odporuca. tak okruhle, stredny profil a velkost si mam vyskusat sama.. (vyse 300ml pre mna urcite) a to tak ze si mam v odmerke odmerat ryzu podla ml. nasypat do mikrot.sacku a vlozit do sportovej podprsenky, nie s push up.. a skusat a prisipovat s čím a akou velkostou sa vzijem.. ze kazda pacientka ked sa s tym pohra, a vyskusa si, je potom viac spokojna lebo ma aku taku predstavu. tak som zvedava, budem sa ryžovať cez vikend :-))) termin som si dala na 4.9 , nakolko ideme na dovolenku ,takze zac. septembra to isti.. tak som velmi zvedava co ma caka. dovtedy budem este surfovat :-)
Zuzka a livaa ste mali nejakych vybavenych lekarov ?? mne dr. dal uz papier. ziadost o inter. vysetrenie aj usg, ze to mam ist tak mesiac predtym, ale nepovedal ku komu. niekto tu spominal ze maju svojich ludi na to, tak neviem... ak mam pravdu povediac velmi ohladom operacie a vsetko co mam predtym absolvovat som sa nedozvedela od neho, len tak narychlo, ale to bude asi tym ze to mam az za 3mes. tak asi este predtym ich tam pojdem pootravovat. lebo ani o cene sme nekecali nic.. cisto taka informativna konzultacka, o omacke okolo..

Zuzka ty si ides dat ake ? okruhle ? s kym si bola na konzultacke ?

Karolinnka

luciana113- ja som si davala iba zdvihnut prsia, nezmenšovali mi ich. Len zdvihli a dali do pekneho tvaru..
Upravovali mi aj dvorce bradavok kedze som mala asymetricke -jedno vacsie a druhe mensie..ja nemam ziadne viditelne jazvy pretoze P. Dr sa rozhodol to upravit cez dvorec bradavky to znamena ze mi nemuseli rezat prsnik v tvare obrateneho T ako sa to standardne robi.. Nebolelo ma to lebo som bola v lok. anesteze a len troska injekcia bolela ktoru mi pichali pri rebra ale v poho po operacke ma nic nebolelo ved este v ten vecer som isla do tesca kuknut nove plavky : Operovali ma v medicalcentre -Dr. šiška. Ak chces vediet cenu, napis mi mailovu adresu ja ti napisem tam :)