AHOJTE..
Zuzka24 ano som z KE :-) uz podla nicku. ale este nemam PO. este sa len chystam
dnes som bola na konzultacke.. vsetko prebehlo ok, ludi tam bolo jak na pase. prisli , odisli, prisli, odisli.. vkuse niekto cakal v tej prijmacej miestnosti :) normalne som bola az v soku kolko ludi sa chodi vylepsovat :-)))
Kecala som s Dr.K .. mojmu muzovi sa zdal taky ze vela toho nepovedal a nic neporadil, len foto ukazal, no mne sa to zdalo aj dost kedze uz dlhsie surfujem a citam, tak som vedela o com to cele je :-) a velmi radit ani netrebalo. Co sa tyka co mi odporuca. tak okruhle, stredny profil a velkost si mam vyskusat sama.. (vyse 300ml pre mna urcite) a to tak ze si mam v odmerke odmerat ryzu podla ml. nasypat do mikrot.sacku a vlozit do sportovej podprsenky, nie s push up.. a skusat a prisipovat s čím a akou velkostou sa vzijem.. ze kazda pacientka ked sa s tym pohra, a vyskusa si, je potom viac spokojna lebo ma aku taku predstavu. tak som zvedava, budem sa ryžovať cez vikend :-))) termin som si dala na 4.9 , nakolko ideme na dovolenku ,takze zac. septembra to isti.. tak som velmi zvedava co ma caka. dovtedy budem este surfovat :-)
Zuzka a livaa ste mali nejakych vybavenych lekarov ?? mne dr. dal uz papier. ziadost o inter. vysetrenie aj usg, ze to mam ist tak mesiac predtym, ale nepovedal ku komu. niekto tu spominal ze maju svojich ludi na to, tak neviem... ak mam pravdu povediac velmi ohladom operacie a vsetko co mam predtym absolvovat som sa nedozvedela od neho, len tak narychlo, ale to bude asi tym ze to mam az za 3mes. tak asi este predtym ich tam pojdem pootravovat. lebo ani o cene sme nekecali nic.. cisto taka informativna konzultacka, o omacke okolo..
Zuzka ty si ides dat ake ? okruhle ? s kym si bola na konzultacke ?