Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

chrustik2

Ahojte baby...No konecne som sa dostala domkov a uz som aj po prvej konzultacii..operacia bude pravdepodobne uz 14.6. tak sa strasne tesim..Silikony budeme objednavat az buduci tyzden a chcem sa opytat ci je cenovy rozdiel zavisly aj od velkosti implantatu aka je cena trebars 300ml okruhly profil..

ladybug001

tiež cítim tlak, keď dlhšie sedím alebo ráno keď vstanem. sem-tam ma to tiež pichá. bradavky mám strašne citlivé, sa teším na zajtrajšiu sprchu :)

anka888811

Ahoj Ladybug! Uz konecne budem mat prezivku anka888811 ...ay si vedela :'))
Jazva uz ma nastipe,sem-tam citim pichanie a tlak...inac ok.Ty sa citis ako?Jasne,stretneme sa!

anka888811

Ahoj Ladybug! Uz konecne budem mat prezivku anka888811 ...ay si vedela :'))
Jazva uz ma nastipe,sem-tam citim pichanie a tlak...inac ok.Ty sa citis ako?Jasne,stretneme sa!

Livaa

olinaaa
viem presne co prezivas,nic prijemne,ale nejako to vydrzis ved nic ine ani nezostava,ale tes sa na leto a nove plavecky a podprdy,topiky a trika s vystrihom :-) drz sa

Olinaaa

Livaaa
to spanie je hrozne, uz to moc nezvladam. Ale mam sa dobre, uz aby som mala stichy vonku a bude lepsie. CHcem sa uz okupat. Tesim sa na pondelok

Karolinnka

ladybug001 - no vazne ako ja som sa cudovala ... a ani jazvy nemam tak super .. uz to mam pekne modriny odpuchli lebo beriem wobenzym-mozem ho len odporucit, je sice drahsi ale myslim si ze ked uz niekto ide davat nehorazne prachy do plastiky tak tych 3000sk hore dole je nic ked sa to rychlejsie zahoji .. . Ako cudujem sa...