Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug001

mňa to tiež sem tam štípe alebo ťahá a povedal, že ešte je to ok. takže bez mydla... ale ten leukoplast si odlepím keď sa pôjdem osprchovať. si to ani neviem predstaviť, po 2 týždňoch :))) stehy v pohode? mne na ľavej strane jeden ťahal dosť dlho, bolo to nepríjemné, ale inak sa to dalo zvládnuť

anka888811

Prsia,nie jazva stipe,ale len 5min a potom uz ok...Ano,povedal,ze bez mydla,aby sa to pekne zahojilo...puder vypisal,kupila som aj stvorceky ....a cajik.

ladybug001

mne povedal, že sa nemám ešte sprchovať, že aj tebe to povedal, ale nakoniec sa začal smiať a povedal "že ste to vy, tak môžte". ale nechala som to na dnes. o mydle nehovoril nič. to fakt? čo ťa štípe? tá jazva alebo niečo iné?

anka888811

Ahoj Ladybug.teraz citin na lavej strane stipanie strasne to je...od coho moze to byt?Mne hovoril,aby som vcera este neosprchovala jazvu,lebo stahy vybral a aby infek.nedostala.a ze ziadne mydlo a sprchov.gel...

Laura S

chrustik 2

velkost neovplyvnuje cenu, cena je rovnaka, akukolvek velkost implantatu si vyberies. Rozdiel v cene je iba medzi okruhlym a anatomickym implantatom.