Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug001

neboj, ja som mu tiež v piatok hovorila, že ma tlačí na pravej vonkajšej strane nie podprda ale prso a povedal, aby som si to masírovala-len jemne s bruškami prstov potom klepala keď si dávam ten repík. zavolaj mu, tým nič nepokazíš, on ti pomôže. mne hovoril,že mám zavolať keby sa hocičo dialo.

anka888811

Musim ho zavolat,lebo ma nestipe rez...ale prsia na vonkajsej lavej strane a stale rano ked vztanem...mam nervy...:-(((

ladybug001

anka, mňa takto niekedy štípe sval tam kde je narezaný. skús zavolať dr čo by to mohlo byť. aspom ťa ukľudní.

anka888811

Ahojte baby,pomozte mi!!!!!!!!!!!
Kazde rano citim na lavej strane (nie ranu)silne stipanie co trva 5min.potom cely den nie.Len rano ked sa zobudim...co to moze byt??

lucia313

Karolinnka .... mala som predtym nick "luciana113".. dakujem Ti za odpoved, to je super ze nie su jazvy lebo toho sa bojim asi najviac... mohla by si mi prosim Ta napisat na mail kolko si platila a v akom meste je to medicalcentre? dakujem ti velmi pekne ... mail je: lucia313@zoznam.sk

guereza

Karolinnka, dr. Magdo je veľmi príjemný a starostlivý. Oni sú tam všetci takí, aj ja som spokojná, bola som na operácii pred 6 týždňami.

Livaa

karolinnka
ja som bola v Chirmede na opke pred rokom a som spokojna,mna operoval dr. Kacmar,pristup a starostlivost ako ma byt.