Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Karolinnka

aha jasne a to musim ist na konzultačku az do košíc ? no mastopexiu mi robili pred mesiacom ... ja ich chcem hned a nie az o pol roka :( ale dakujem

anka888811

Ano,ale nebral tel.Asi mal robotu...Zajtra ho volam zas...Teraz som spinkala po obede a ked som vztala, ziadne stipanie (len rano)a vidis,ziadna tu nepise,ze by mali podobny problem...

nikaOO

Karolinnka
Ahoj,jasne daju sa po mastopexii vlozit implantaty,ale az polroka od prvej operacie.mna sa pytali ci to chcem naraz alebo najprv mastopexiu a potom o polroka vlozenie implantatov.

Livaa

Karolinnka
a odkial si ? Ked ches ist do Chirmedu a k doktorom ktorych sme spominali,tak ti su v Kosiciach. Len treba sa objednat aj na konzultaciu,najdi si stranku a tam najdes cislo a zavolaj si tam a dohodni si termin. Alebo si mozes dohodnut termin aj mailom.

guereza

Karolinnka, mala by si tam zájsť osobne. Konzultácia stojí 300,- Sk, ale platí sa iba raz. Operácia ma stála 60 000,- a čo sa týka vkladania implantátov po mastopexii, myslím, že by s tým nemal byť problém.

Karolinnka

baby prosim vas a ked chcem ist na konzultaciu do chirmedu musim ist do kosic ? a myslite si ked som po opke-mastopexii ci by sa dalo vlozit implantaty ? a kolko vas tam prsia stali ?a plati sa aj konzulacia ? dakujem