Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Olinaaa

Ja som si vkladala kozmeticke tampony a citlivost bradaviek presla do 2 dni. Uz ma nebolia ani ked mi ide ta podptda rovno cez ne. No tiez sa mi troska supu. Tesim sa, dnes idem na kontrolu a snad mi doktor dovoli osprchovat sa. Uz je to 14 dni, co som sa poriadne neosprchovala :(

ladybug001

moja podprda je taká istá. s tými štvorčekami ma to ani nenapadlo, idem to skúsiť ;) len mi povedz, že sa ti tie bradavky vrátili do normálu, lebo sa bojím, aby to tak nezostalo...

nikaOO

ladybug001
nechtikova je taka mastnejsia,mne sa tiez velmi supala koza.mala som ich tiez velmi citlive,a moja eroticka podprda mala sev presne cez stred bradavky takze som si tam vkladala stvorce gyzy.menej to potom ominalo.

ladybug001

zuzana, ešte je fakt skoro. ja som skoro 3 týždne po op a dá sa povedať, že prvý týždeň bol lepší ako ten druhý. potom ma to celé začalo pichať,hlavne v strede,ale teraz to zase ustúpilo. podprda je hrozná,ja mám dosť citlivú pokožku,takže pre mňa je tiež každý deň v nej hotová tortúra... a ešte k tomu mám bradavky také citlivé ako po kojení,ešte sa mi aj šúpu, tak si ich natieram kalciovou masťou. treba to asi vydržať, nakoniec ten čas ide dosť rýchlo, chvalabohu :)
nika, dík za tip ;)

nikaOO

zuzana123
ahoj,tyzden je este skoro.prsia su opuchnute,preto ta aj ta podprda tlaci.Ked prsia odpuchnu tak to bude fajn.Trva to tak cca mesiac,ale je to u kazdeho individualne.Ja som 2 mesiace po opke a este teraz ma tam sem tam zaboli.treba len vydrzat.Viem je to hnus,ale da sa to prezit.uz o tyzden by ti malo byt ovela lepsie.drz sa.

zuzana123

A este jedna otazocka. Ta moja podprda je fakt neznesitelna, ta guma ma tak stahuje viem, ze to musim nejako prezit, ale odvtedy co ju mam tak moje brucho je tiez akesi vydute. Nemozem ho ani stiahnut. Inak ho mam celkom ploche. Takisto vecer mam problemy zo zahou, ale to bude asi v tej podprde hlavne ta guma co ma stahuje. Asi by som radsej nemala nic jest co? Dajte daku radu dievcata po ci mate s tymto tiez skusenosti.

zuzana123

poradte, zajtra to bude presne tyzden co mam po operacii. Lave prso mam plnsie a ked si to chytim tak z vonkajsej strany ma to trochu picha ale len ked to stlacim. Niekedy aj pri pohybe pocitim take male bodnutie. Citim, ze je o nieco plnsie ako moje druhe prso a je v nom viac tlaku. Je to normalne?

LILUKA

ahoj ahoj...ja som sa len chcela pridat do temy...aj ja som si nechala urobit prsia v KE chirmed...velmi som spokojna....nemala som nijaky problem...a kazdemu mozem len odporucit...teda kto chce