Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

zuzana123
ja som z bruchom nic nemala,len som bola strasne slaba,ja skor s tlakom,ale ja mam stale tlakovu niž.len jedz normalne,potrebujes nabrat silu.drz sa.

nikaOO

ladybug001
no ja som ich mala take citlive ze aj keby som presla po nich vlasom tak ma to pichalo akoby som mala v podprde ihlicie.Uz je to v pohode.mala som ich tam stale,az kym mi Dr nedovolil konecne sexi podprdu (6 tyzdnov),to bolo radosti..xi.

silvia a

Livaa,
ahoj posli mi prosim ta na mail pristupove kody na rajce,neviem ci si menila ale nefunguju mi stare:o( a akosi som zabudla ake su,mala som ich ulozene.Diky

ladybug001

ja som mala tiež nafúknuté brucho, ale to bude asi tou narkózou. myslím, že to prešlo asi po týždni a pol. normálne jedz, podľa mňa to moc neovplyvníš, veď jesť musíš. ja som kosť a koža a keď som si zbadala to brucho po op, tak to bolo strašne smiešne - bola som ako pavúk :)

Livaa

Jackina
na slnko mozes ist aj sa opalovat,ale jazvy nemozes vystavovat slnku urcite polroka, lebo Ti potom nevyblednu.

anka888811

Zuzana123 ja som mala tak isto s bruchom,ano to je kvoli podprsenke,to sa upravi eboj sa,aj zaludok som citila...a problemy so zahou...Bola som operovana ten den ked Ladybug :-))cize uz 3.tyzden .

zuzana123

dakujem nika00 a ladybug001 za odpovede. mali ste aj vy nejake cudne brucho kvoli tej podprde? Mam taky strach, ze nakoniec nebudem mat len vysnivane prsia ale pribudne mi aj brucho. Rano to nie je az take zle ale ako cez den jem tak sa mi nejako nafuci a vecer je to najhorsie. Uz sa neviem dockat cvicenia tak mi to chyba. Asi budem musiet jest o nieco menej co? Nemam tam tolko miesta kvoli tej podprde pravdepodobne. (((-: