Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

tomasova,

presne tak mali sa mi :) na tych foto klame to, ze tam nemame pekne vyfotenu celu siluetu - teda niektore maju...

...ja mam proste aj so silikonmi postavu hruska - zadok prevazuje a to mam silikony boha!!! :/

ach, skratka chcem vacsi vrch ako spodok :/ :)

tomasova

co som tu zatial citala,skoro kazda druha baba by si dala teraz vacsie,tak aby som to nelutovala nech mi ich tam strci hned:::::samozrejme ak sa mi tam napracu budem len rada.

tomasova

ja mam 173/58 hned som mu povedala ze chcem 400 a kludne az do 450,povedal mi ze mi preto musi dat vys.profil a tiez sa mi zdalo ze bol trosku udiveny ze chcem co najvacsie..tak sme sa dohodli ze to na sale zhodnoti..ale urcite chcem velke

cleopatra123

sue
ja neviem podla mna sa ti najprv budu zdat obrovske ale ani sa nenazdas a budu sa ti malit ako vacsine bab
ja som mala pred op pod prsiami 70, cez asi 86 a po mam 91 a zda sa mi to malo uz sa aj zmensili daco

sue33

baby ja mam 170/58 , pod prsiami 75 cez prsia 87. Navrhol mi 410 ale trsku ma vyplasil s tym ze mi povedal ze to budu ridne velke stvorky.