Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Rita149

Jasne ved to doktor musi zvazit ktora milimetraz je vhodna pre osobu. Mne preto povedal ze sa rozhodne na sale ktory tam bude najvhodnejsi. Z toho co mi on vybral mam tiez bud 390 alebo 440 ml medzi neni. Nepotrebujem bomby a potom mat problem ze mi bude implantat pretrcat. :-)

rita149

baby riesite tu tie milimentrove rozdieli, ale moja susenost je taka ze ja mam 300ml a vacie su 335 z toho druhu co mam ja a Dokotr povedal ze 335ml by uz neboli dobre, ze by to zle vyzeralo, mohol by robyť problem implantatu, mohlo by byt vydieť tak sme zostali na 300.
Doktor Vam najlepšie povie či tych par milimetrov vadi alebo nevadi. Ja som to tiez mala o 0,5cm do širky a 1cm vo vysky asi a uz sa nedalo... takze racej si dajte poradit!Aby neboli potm problemi z implantatom a hojenim ked bude vaci ako by telo znieslo...

Lucia83

Tomasova
No jasne dame sa do toho. Pekne to teraz obmadz na tych 5 denne a pred mojou opkou prestanes somnou. Hm??? A po tiez samozrejme

Kejtrina

Ja viem presne, neni v tom velky rozdiel mne rozhodne medzi 390 a 440 a ked mi to premeral tak su tam milimetrovevrozdiely, takze kludne pojdem do vacsich, ale nechcem tocsilit, predsa on je odbornik a ked sa mu to bude zdat vela tak mi bud stacit aj tych 390. Hlavne nech su pekne.

kejtrina

lucia 83

a toto presne mi robi tu dilemu ze preco sa 500-viek bat...

...na foto ked sa nan pozrem objektivne - sa daju porovnat s kockami co maju 300 - 350...ja mam 250 a chcem 440, 485, 495 - fakt je medzi nimi nijaky rozdiel, ide mi len o to vybrat tie najvhodnejsie pre moj tvar prska :)

pod 400 skratka nepojdem - uz ma to stalo dost penazi a aj bolesti samozrejme :/

tomasova

LUCIA83
potykala a s viacerymy...boze tak mi to chuti..asi to skusime spolu co povies??ja to teraz obmedzim a dame si nejaky termin???

Lucia83

Tomasova

No ja som bola s malou v auparku co ti poviem cista katastrofa moje dietatko ma svoju hlavku a robi si co chce. Kupila som jej konecne prechodne topanky tak sa tesim. A boli sme na obede u svokrusky mojej mala segedos gulas. Tak som sa napraskala, ze neviem ci som porad dve kila nepribrala. Vies ze by mo dal aj 500- vecky . Chacha
No a bola som si teraz zapalit. Fuuuj. Strasne. No a ty a fajcenie ako ste to dnes zvladli. Potykala si si s cigou, alebo si ju odmietla:-).

tomasova

Lucia83
no konecne.............k de si??uz som chcela dat vyhlasit patranie...klasika,ryza a maso na stave.maly bol cely den u svokry tak som vyupratovala cely dom,mala som maniu.a ty co??

tomasova

kejtrina
a bola si aj u mladeka???ja na tvojom mieste,ak si teda pochodila vsade ,nejako sa dostala k cervenovy,on vraj dava babam velke prsia a nema problem...stoj si za tym ak sa nechces uspokojit s minimom....urcite skus konzultacku tam.

Lucia83

Tomasova

Ty prsana jedna! Neboj budes mat pekne prsia veeeelkeeee. Co dobre si navarila ?

Kejtrina

Inak mas ich velmi pekne neposobia na foto male