Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

roka96

barbarella, si tu?

ak som to nepoplietla tak ty si bola v utorok u Červeňa? ako sa cítiš? všetko v poho? ake ti dr. daval? bol pri operacii aj ten novy dr? mna to čaká budúci týždeň..uff..sa už aj bojim

menndy

Sue

Ahoj, kedy ides v juni ? Ja mam tiez termin na jun :( a uz teraz som nedockava :( najradsej by som sla zajtra :))

rita149

nadranka

dal mi na vyber či gulate alebo anatomicke.Ja som gulate nechcela.Vacie sa mi nedali dat,neviem či si v galerke ale ak ano a pozres moju foot pred opkou tak pochopis prečo sa nedalo,ja som nemala ziaden zaklad sa da povedat.Nemam na hrudi skoro ziaden tuk a aj on aj ja sme sa bali aby to nebolo nevkusne aby implantaty tie okraje nebolo vydiet atd.... Ja som na neho nenaliehala ze chcem viac, bala som sa aby sa mi to nevlnilo a nerobilo problemy, aby koza nepopraskala...Na druhy krat by mi dal aj vacie uz bez problemov, Ale prvy krat sa to neda.Som stastna ze ich mam je to uz vyse 9mesiacou od opky :-) uzastny pocit!!! Aj ked boli bolesti isla by som aj zajtra bez problemov
este raz! :-)