Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

iwon

Kvet 11

Prosim ta aku mas velkost prsicok?lebo mne tuez odporucil 400 tak ma zauima kolkatky to v konecnom dosledku budu...ci ist do vascsich lebi mi povedal ze aj 450 sa mi zmesti.

bibi001

chiquititaa

gratulaaciee :) ze to neni az take hrozne? to dychanie je normalne, to ti prejde za par dni.. ja uz mam 10ty den a uz ma pomaly nic neboli. Iba niekedy pri rannom vstavani.Tak rychle hojenie prajem ;)

Barbarella

roka96

ahoj, tak už som aj ja na druhom brehu :-)
bolesti sú, ale dá sa to zvládnuť...
mám ES 350 ml, okruhle, vysoký profil, rez pazuchou...
netuším, či tam bol aj druhý dr., ale myslím, že nie...
s veľkosťou som spokojná, veď uvidíme, ešte sa budú meniť, odpúchať...
a kedy presne ideš..?

tomasova

chiquititaa
tak gratulujem...uz si teda aj ty ceeckana.a ake sisi dala a kde?nechce sa mi listovat dozadu.tak neboli to tak strasne?zelam skore zotavenie

chiquititaa

este som sa chcela spytat, aj vas fotil dr.? ja som mu povedala ze nechcem aby to islo na internet... ! povedal ze si da poznamku ze nie...

chiquititaa

tak baby uz mam POOOOOOOOOOOO :-)) aka som rada aj som sa vecer vypytala domov, 3x som sice po narkoze vracala ale potom mi to preslo tak som isla o osmej domov...mala revala celu noc tak sme boli staleho hore este som jej davala nurofen musim vydrzat...
ani ma neboli len strasne krk od narkozy len kvoli tomu si davam od bolesti..a este mam take tlaky zle sa mi akoby dycha a rozprava...aj vy ste to mali ?