Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

chiquititaa

to s tym dychanim je normalne ja som tento pocit tych 5 dni mala sak ti zo dna na den vyrastlo na hrudi nieco co tam nebolo tak to je normal telo si musi zvyknut sa zataz a to iste aj chrbat takze urcite ta bude bolet par dni.A tlaky sme mala kazda vsetko to prejde chce to cas. A inak ja som tiez 3 krat vracala po narkoze ,nezapasovala mi celkovo.Nafuknute brucho mastna plet a tlak som mala taky nizky ze na minime.Uzivaj si ze uz mas po :-) a prajem skore zotavenie

lilabmw

tomasova

ze nepostavia ja mam skor opacny problem mne skoro stale stoja.A citlivost sa mi celkom skoro vratila asi do 3 mesiacov ale je pravda ze viacej citlive boli pred ale je to dost individualne podla mna

lilabmw

iwon
ja mam tiez 400ml a mam take trojky Ccko kosik a ked je tak viac vystuzena aj Dcko.Ale skor Ccka nosim vsetko.Tak ja neviem asi byt tebou aj tie 450ml berem zalezi ake prska mas teraz a ake chces mat v konecnom

tomasova

baby,tie co to uz mate chvilu za sebou,taka otazka...vratila sa vam citlivost do bradaviek??lebo mam kamosku a ta po opke citlivost stratila,proste sa jej nepostavia.ako to mate vy??

iwon

Kvet 11

Prosim ta aku mas velkost prsicok?lebo mne tuez odporucil 400 tak ma zauima kolkatky to v konecnom dosledku budu...ci ist do vascsich lebi mi povedal ze aj 450 sa mi zmesti.