Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Lucia 3110

No ale zas ked sa ti vysusi? Hm?? Ja idem na opku 29- teho o mesiac a neviem ci dovtedy nebude zas chladnejsie. Asi mu poviem ze chcem este jednu. Zevraj je dobre s nou spavat co najdlhsie, tusim Cerven to odporuca.

Lucia3110

Lucia83

aj ja som mala na to strasne nervy, tiez som nadavala ze som si mala kupit dve :D ale pytala som sa doktora, mozes ju dat dole na tu dobu kym operies v pohode...tak ju uz veselo periem :D

Lucia83

Tomasova

Ahoj,inak rozmyslam ci nam jedna pooperacna podprda bude stacit. Vies budes ju chciet ptreprat ptrdsa kym pojdeme na stichy to bude 10. Dni a dovtedy budeme ako smudlosky. Asi si kupim este jednu.

Baby po opke
Ako ste to mali s tou podprdou bude stacit jedna? Ked ju budem prat zatial mozem byt bez nej?

Lucia3110

barbarella, chiquititaa

baby, gratulujem :)

tomasova

mne sa citlivost vratila za kratky cas...ale fakt je to asi individualne

Barbarella

tomasova

MUDr.Červeň...

je to skvelý človek, veľká osobnosť...to, čo sa tu v minulosti popísalo, sú vymyslené bludy...