Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gabbyy

menndy
aj ja som objednana na 10.6 ku dr cervenovi, ale premyslam ze pojdem niekam inam.. velmi sa mi pacia prska od mladeka su fakt pekne a prirodzene..

tomasova

Lucia83
ja to skusim vydrzat nejako v jednej ved ju nebudeme nosit rok a tych tar tyzdnov to zvladnem..a kolko stoji??

tomasova

kejtrina
ja som tiez hladala nejaku babu v galerke od sisku ale nic,moja kamoska tam u neho bola v DS,nevidela som jej ich nahe ale ona je velmi spokpjna a platila len 2000

bella28

tomasova
ja som po operacii 2,5 mesiaca a citlive bradavky som mala az az :DDD hned po operacii boli hrozne citlive ( moj manzel mal z toho ohromnu zabavu :D ) a teraz su presne take citlive ako boli pred operaciou. vsetko je v uplnom poriadku, aj ked aj ja som si myslela ze po operacii to bude nieco ine, necitlive, no je to v poriadku :)

nadranka

Barbarella

No vitaaaaaj, každý deň som na teba myslela, že kedy sa ohlásiš, ako to všetko zvládaš :-) Mohla by si mi napísať mail? Chcem sa povypytovať :-)

kejtrina

dievčence prosím vás,

potrebovala by som vidieť prácu p mudr. sisku a marsala - neviete, nevsimli ste si, kto v galérke má "ich prácu"
???

vdaka

Lucia3110

Lucia83

no, ja to riesim sportovou kym sa vysusi..aj mne dr. povedal, ze treba ju nosit co najdlhsie, ze na tu dobu mozem mat sportovu ale ta tak dobre nedrzi takze fakt len nachvilu..keby som vtedy rozmyslala tak ako teraz tak si kupim dve :)