Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

Lucia83, tomasova

baby pooperačná podprda stojí 60€ aspoň tak som to mala v papieroch a dá sa to vydržať aj bez nej ja ju preperiem v rukách to je chvíľka a potom dobre vymačkám v uteráku a dám na slničko síce je pravda že vy už nebudete mať na aké ale inak ona sa veľmi rychlo schne už by sa malo kuriť a na slnku bola suchá do pol hodky zatial som nehybne sedela :))

tomasova

ja som mala citlivé bradavky asi po nejakých troch týždňoch od opky už si ich cítim neni to ešte také ako pred tým ale ešte je na to asi skoro :))

iwon

mám guľaté 400ml VP a podoprdy mi sedeli košík D a s jednej aj E záleží od strihu ale tie D budú najlepšie :)) a ak sa dá kľudne chod do tých väčších :))

kvet11

cleopatra

mne to vyhovuje aj vtedy proste je mi to jedno ako tu bude vyhovovať ostatným len okrem štvrtku nemôžem :)

ewel

ceckana jedna presne viem ktorú si si kúpila tiež som si ju tam skúšala :) a dnes som bola v BA kúpila som si v H&M bez kostice vystuženú za 13€ :) a mala som prvý krát už podprdu normálnu ale keď som sa vrátila s nákupov som skočila naspäť do pooperačnej predsa je v nej lepšie :)) a košík mám D dokonca mi sedel už aj na jednej E skoro som odpadla :DD

inak za ten nápad vytiahnúť kostice von vďačím tete predavačke :)) a čo si si spozorovala na prsníku?

Lucia83

Tomasova

Cicka neviem kolko stoji neviem ci to nemame v papieroch na zmluve vycislene. Mam ich niekde zalozene. Skus mrknut tam. Tak vydrzis urcite v jednej, len svagrova mo hovorila ze ona si kupila druhu aby mala na vymenu. Aj dalsia kamoska tiez si dokupovala, lebo na nervy bolo vtej jednej cely cas. Musis preprat, vysusut rychlo aby si ich mala pevne v podprdke.

ewel007

kočky Avelane- stretko

takže ja okrem utorku tiež môžem hocikedy :))
takže dajte navrhy aby sme sa stihli dohodnuť :)
Dnes som behala po celej Nr a nakoniec som kupila vystuženu bezkosticovu podprdu v Triumph za 34e, je pekna aj pohodlna, ale fakt nikde nič, tak som zobrala tuto čiernu, tak v utorok ju konečne nasadím :D
lebo kozičky v nej aj tak ešte dnes odmietali byť :))
ako sa mávate parťačky? ja celkom fajn, čakam sice kedy sa dostaví citlivosť :) Inak bola som aj NY a s D košíčkou mi vykukali bradavky a na môj vkus su velmi vystužene :D :D
to sa mi frajerčí čoo ?? ale mohli byť aj väčšie :))
čo už so mnou sa mi mali :)
a včera večer som aj niečo spozorovala na boku prsníka, velmi ich už neobkukam, iba dvakrát za den :) tak som zvedava ako to bude vyzerať večer..
dajte neaké novinky info, mesiac už je za nami :)
Kvet ozaj aka nova foto hm pekne pekne, aj ten napad kostice von :) aký košík hm, Dčo čoooooooo ? :)