Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Tomasova

Aha tak super to neni on. No a co moja tak neskoro opat, co si dlho uspavala maleho??
Mladecek mladucky aj sa ti to hodilo :-)

tomasova

kejtrina
taku sumu mi povedala tak snad ma neoklamala a naposielala ma tam,jej daval gulate 380ml,ale bez podprdy som ju nevidela..klinika sa vola sagax.

tomasova

bola u neho nedavno kamoska,tak som vsetko zistovala okolo,hladala som toho dokiho na nete..v tom case som nasla aj toto forum a tu o nom ani zmienka..len cerven a mladek..tak som mala jasno..aj to ma trosku ale naozaj trosku odradilo ze siska je uz taky starsi doktor a nas mladecek mladucky tak snad tie zenske krivky vidi trosku inak...proste som chcela ist mladsiemu.

kejtrina

tomasova,

waaau!!! to bola nejaka akcia asi ale...

...co ja viem, ceny sa pohybuju od 2400 - 2900 eur, niekde aj 3500 ale teda o cene 2000 som este nepocula...

inak myslite si baby, ze cim je implantat vyssi na vysku tym sa bradavka vytiahne vyssie??? myslim anatomicke a zacinam zvazovat ze vsetko je jednoduchsie s tymi okruhlymi :)

nemate niektora prospekt mentor okruhle? mrkla by som to aspoň...

cleopatra123

ewel,kvet- stretko
no tak predbezne streda ale teda nech sa vyjadria aj ostatne ako im to vyhovuje kdeze su????

ivava

Barbarela a ostatne nove prsatice
Gratulujem Vam...
Ako sa citis a co ten nos???ako sa citis ako po operacii...???chcela by som vediet podrobnejsie aj o nosteku...