Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

Lucia
vsetko vylustim len pis,a ty si nevsimaj tie moje chyby...ozaj a co hovori rodina na nove melony?nasi to nechavaju na mna len su prekvapeny ze som to zacala aktive riesit,svokrovcom to poviem az po,mali by zbytocne dlhe a odhovaracne reci.

Lucia83

Tomaska

No sak a ne ceckane maju niekde zraz, ale neboj pojdeme aj my ked bude po.
Jasne ze hej bojim, ale zahanam ieto myslienky nechcem ich, lebo sa budem depkovat s to nem dobree. Nemysliet na to vobec, vypusti tie hnusne zakeracky z jlavy a mysli nanieco pekne, co si kupis v obchode ked budu didenky :-)
Ked dojde myslienka jned ju odfukni. Jooo???

tomasova

lucka
ja so strasne tesim,isla by som hned aj zajtra a na druhej strane sa strasne bojim nejakych komplikacii,aj ty na to myslis??

Lucia83

Tomasova

Mopslika, taky chrapkosko co nufoce kade chodi a svagrina 2 mesacneho staforda . To bude partia :-)
Jasne budeme spokojne, urcite. Vsetky od neho maju super prsia. Mas sa na co tesit. No. Vo dvojici, pan manzel si isiel lahnut lebo zajtra skoro rano vstava.

tomasova

Lucia
ja len dufam ze budem strasne spokojna a cena bude potom adekvatna....tak to mate vecer len vo dvojke??a akeho mas hava?ja mam tiez,nahaca..

Lucia83

V lese, na orechoch a potom som slecinku viezla k babke hajat. Zajtra idem pre nu. Rano upracem, ese okrem svojho varujem svagrovej psa, takze dufam ze sa na dvore nepozsbijaju :-) .

tomasova

aj to ze je mladsi aj to ze som mala cez kamosa konzultacku za tyzden.len skoda ze aj s cenou sa nedalo nieco robit...