Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Macka7

No parada, mna budu toho 31 prepustat. Skoda ze si mi neposunula termin keby som vedela hned ho beriem,. Chcela som to mat skor za sebou :-).
A ake si davas? Ake mas miery?

macka7

Lucia83

ahoj:), postrehla som , že ideš na opku 29okt avelane.. ja mám termín opky 31okt, tak sa tam možno budeme míňať keď ťa budú už prepúšťať:)... čítam vás babeny všetky, ale keby toho času som mala viacej na písanie, stále som zavalená prácou..ale kto nie :)
ja som musela presunúť termín opky kôli služobke, mala som ísť už 10okt

Lucia83

No nasi v poho. Mama super, inak ona bola na zmenseni este davno u Gubu. Ale ona vie ake som mala prsia pred, bola so mnou aj v obchode a sama videla ze si nemozem teraz zohnat plavky, no katastrofa, takze ta super. Tatinko ten akceptuje ale nebavime sa o tom. Svokra super, svagova uz ma spravene takze pohodicka. Muzik sa tesi ze konecne nebudu ponozky s kamenom, takze asi tak. No a ja saesim uplne ze najviac. A nevsimla som si chyby v pohode, ja ked rychlo pisem tak nestiham citat po sebe ze pisem nezmysli. Nevies ci je v Avelane wifina?