Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Len neviem ten paralen ci mozes moja, aby ti nezacali krvacat dreny ak si mala, ten by sa nemal. Aspon myslim skus si to niekde pozriet. Tusim obsahuje niaku latku.

macka7

Lucka

ja okrúhle, lebo základ mám nulový, tak mi príde, že tie anatomy lepšie ukážu, ak žena tam aspoň čo-to to málo má, ale doktor samozrejme vie najlepšie je to aj v oku:) ja sa v tom tak nevyznám

hej ja už v júli som bola na konzultke, ale presne ked sa už tým dlhšie zaoberám, tak tie 2týž. nič sa nedeje, ale skôr som chcela to mať za sebou a zotavovať sa pomaly

tak dúfam že budeš aj ty spokojná:)) vybrali sme dobrého doki

Lucia83

Macka

Mne dava bud 390 alebo 440 ze sa rozhodne , ktore budu lepsie sediet, anatomicke, vysoky profil a slzickovy tvar. No som zvedava. Dufam, ze budu pekne.
No to by ma porazilo keby som sa musela prestelovat na iny datum, uz ked na to tak dlho cakas, tak tie 2 tyzdne vydrzis. Chapes o to lepsi vysledok :-)
Ja mam inak tiez vrch dost utly ale tak spodok to vykompenzuje.
Inak mam166 a 54 kg.

macka7

Lucka

tak to ma mrzí:( keby fakt sem rýchlo písnem, že si to presúvam, tak by sa ti to možno ušlo..ale tiež som to tak za jeden deň všetko poriešila, tak to bolo rýchlo rýchlo, lebo som dostala povinnú služobku..
aj ma to mrzelo, už som bola nastavená na ten dátum, ale nevadí , aspoň sa možno stretneme a presne vymeníme pocity:))

ja idem do menších, teda tak menšie ako si tu babenky dávajú , ja mám veľmi úzke ramená , tak doki že 300-330ml, stredny profil nagor, a ty aké prsíčka?
a mám 175, 56, miery pod prsiami nemám odmerané

Lucia83

Macka

Ja som im aj ovorila nech mi zavolaju ked sa niekto odhlasi, ale podla mna som nebola jedina, ak uz to bude urcite obsadene. Nevadi aspon sa stretneme a poviem ti pocity :-)
No a ake si davas? Si z Nr?

macka7

Lucka

a keby si skúsila tam zavolať, že poviem vymyslíš si: že máš kamarátku o ktorej vieš mala mať ten termín, ale nemohla a či by sa tam nedalo teba pichnúť , hm? ja som to len predvčerom presúvala a hneď ako som mohla tak som teraz napísala..neskúsiš tam teda crnknúť v pondelok?

Lucia83

Neboj to bude z toho vycerpania organizmu prejde to. Davaj si zazvor, mne to vzdy na hrdlo pomoze. Normalne ho pozuvaj je to super. Hrdlo boli po narkoze ale nietak ze by si mala teplotu, to bude prechladnutie.
Drz sa nech ti to rychlo prejde. A medik si davaj.

chiquititaa

lucia 83 aj to je mozne..len po narkoze zevraj bolieva hrdlo ked je zavedena ta trubicka ci co..ale az takto? ved sa liecim...ani prsia vobec necitim len to hrdlo cosi strasne...ked si predstavim ze teraz by som zas mala behat po doktoroch az mi je zle