Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Macka

Inakja som z Ba dufam, ze prevoz domov v aute zvladnem. Inak svagrova soferovala uz na druhy den. Pre mna dojde muzik.

Lucia83

Ahojte dievcata, dakujem za info s wifinou. Ja som prave dosla z veterinarnej pohotovosti, latastrofa. Pes mi rozkusal otravu na mravce. Co vam povoem horor.

Macka

Presne aj ja som pozerala na tej stranke a same super veci a ked som objavila toto forum a robotu nebolo o com, hned som volala nacermon. Nebola som na inej konzultke. Iba som volala cervenovi a rok a pol na opku cakat nemozem. Mladek je drahsi, takze aj tie terminy su prispospene tomu. Minarociecha pozna moja mama ked este nebol primarom, no odradzal ma pristup k pacientkam, ale robotu ma peknu. Takze som zvolila nasho.

kvet11

veľkosť ak sa mi dobre zdá má 290 ml a neni som si istá nechcem napísať nejakú hlúposť ale zda sa mi že Trška ale neviem možno si to mýlim aj s inou babou...

ale keď pozrieš niekoľko strán do zadu tak pagy to tu písala nejaká tri dni spätne mám taký pocit....

kvet11

sue33

v galérke sme s Avelane tieto baby: ja, ewel007, cleopatra123, barbinka84, february, bambulkova, v girl, nin....

možno som aj na niekoho zabudla tak musiš popozerať :)

Lucia83

v Avelane je aj wifi aj telka mala som zo sebou notbuk sestričky ti povedia heslo :)

macka7

Lucka

ja som raz zbadala reklamu v nejakom časopise a to už vtedy som to tak začala už aktívne riešiť teda naplno už rozhodnutá, a keďže som mala u Červeňa už dohodnutý termin konnzultky neskoro, tak ma sprvu zaujala aj klinika na jeho stránke, ked som ešte poriadne nič o dokim nevedela, a potom som chodila na estheticon.sk tam bolo veľa dobrých referencií, a nejako som cítila, že to bude aj on fajn doki a skúsim to u neho.. a bola mi aj NR sympatická :))
ja som bola u minarovjecha aj, ale brzdil ma rozpočet

Lucia83

Macka

No jasne vybralAli sme dobre, budeme spokojne . Tie jeho prsia sa mi pacia su prirodzene, akokeby tam ani silikon nebol.
Ja som pozerala stale fora a vsade boli na neho dobre reakcie. Aj ty si si ho vybrala podla referencii??