Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

tomasova

ja som si dala robiť predoperačné na klinike, robili mi ho v deň opky, nechcelo sa mi behať po obvodnej atď. takže ráno o 7h som prišla, porobili mi odbery, a tak okolo 11h boli všetky vsledky. Priehlbinka veru ešte nezmizla, masírujem si ju mrchu a zdá sa mi že už nie je tak výrazná, možno si to len vsugerovávam, ale tak prská sú ešte dosť tuhé ešte poklesnú a potom sa uvidí, inak som spokojná

february

tomasova

no to neviem moja, ak si im povedala, že keby dakto vypadol nech Ti volajú, stať sa to môže, ide také obdobie chrípok a prechladnutí,žeby si to nejaká baba rozmyslela asi nie, keďže by jej prepadla záloha, však normálne zavolaj na kliniku a pripomeň sa keď si taká nedočkavá :) Ale ubehne to, ten čas nenormálne letí a dočkáš sa aj Ty, ja som tiež myslela že sa nedožijem a už som 6 týždňov po...

tomasova

february
ja sa neviem dockat...19.november avelane.nevies nahodou ci sa tam stava ze im niekto vypadne a volaju skorej??

february

tomasova

ahoj moja, ale dá sa, trošku ma to pravé ešte pobolieva, ale to vždy iba nad ránom, ale čím ďalej menej, tak verím, že už dá pokoj:) Inak sa cítim fajn,robím všetko ako pred opkou, pomaličky mäknú ale len pomaličky :) Ty ako? Kedy máš termín?

february

Lucia83 a ostatné baby, ktoré idete do Avelane, píšete tu, že Mládek je drahší ako Červeň preto má kratšie čakačky.Pre porovnanie, pred cca mesiacom sem dala jedna kočka čo bola u Červeňa rozpis cien a ja zas viem z Avelane:
Novamed Avelane
cena opky 1199e 12OOe
anestézia 330e 280e
lôžko/noc 149e 140e
podprda 65e 6Oe

v Avelane treba násobiť cenu lôžka 2x nakoľko zostávajú baby 2 noci.A v lete majú zľavu, za opku sa platí len 900e.

Rozdiel je teda v cenách implantátov, Červeň používa prevažne ES, ona písala že platila 730e asi za okrúhle a Mládek používa Mentory a Nagory, kde okrúhle stoja 9OOe a anatómy 12OOe.Možno keby ste v Avelane trvali na Eurosilikónoch, tak by vám dal aj také.
Čakačka u Červeňa je preto taká, lebo predsa je starší a skúsenejší, má kopec spokojných pacientiek, odoperoval už mnohé baby aj tu z fóra a jeho prácu si môžete pozrieť aj ako vyzerá po rokoch, ja keď som objavila toto fórum, o Mládekovi tu skoro nikto nepísal, a fotky tu mali asi 2 baby:) až teraz sa to rozbehlo, a tak dúfam že svojimi foto pomôžeme babám ktoré sa budú rozhodovať aj napr o rok-dva, a aj my po tom čase budeme spokojné ako kočky od iných,napr.od Červeňa, Očenáša...pekný deň :)