Lucia83 a ostatné baby, ktoré idete do Avelane, píšete tu, že Mládek je drahší ako Červeň preto má kratšie čakačky.Pre porovnanie, pred cca mesiacom sem dala jedna kočka čo bola u Červeňa rozpis cien a ja zas viem z Avelane:
Novamed Avelane
cena opky 1199e 12OOe
anestézia 330e 280e
lôžko/noc 149e 140e
podprda 65e 6Oe
v Avelane treba násobiť cenu lôžka 2x nakoľko zostávajú baby 2 noci.A v lete majú zľavu, za opku sa platí len 900e.
Rozdiel je teda v cenách implantátov, Červeň používa prevažne ES, ona písala že platila 730e asi za okrúhle a Mládek používa Mentory a Nagory, kde okrúhle stoja 9OOe a anatómy 12OOe.Možno keby ste v Avelane trvali na Eurosilikónoch, tak by vám dal aj také.
Čakačka u Červeňa je preto taká, lebo predsa je starší a skúsenejší, má kopec spokojných pacientiek, odoperoval už mnohé baby aj tu z fóra a jeho prácu si môžete pozrieť aj ako vyzerá po rokoch, ja keď som objavila toto fórum, o Mládekovi tu skoro nikto nepísal, a fotky tu mali asi 2 baby:) až teraz sa to rozbehlo, a tak dúfam že svojimi foto pomôžeme babám ktoré sa budú rozhodovať aj napr o rok-dva, a aj my po tom čase budeme spokojné ako kočky od iných,napr.od Červeňa, Očenáša...pekný deň :)